Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Praktické a důležité informace k LiR 2015

Související

LET IT ROLL OPEN AIR 2015 / 30.7. - 1.8.2015 / Milovice Airfield, Czech Republic


-

30.7. – 1.8.2015 / Milovice Airfield, Czech Republic

THURSDAY – 30.7.2015 / FRIDAY – 31.7.2015 / SATURDAY – 1.8.2015


-

Festival Let It Roll svou oblíbenost mezi fanoušky potvrdil, umístěním v britské anketě DrumandBass Arena Awards jako nejoblíbenější festival roku 2014 a ve světové anketě National DrumAndBass Awards získal první místo jako promotér roku za rok 2014. Radost fanoušků z Let It Rollu se každoročně promítla i do výsledků výročních hudebních cen v Czech Drum&Bass Awards: vždy 1. místo.

Let It Roll Open Air 2015 se nově prodlouží na tři dny! Na přání fanoušků odstartuje letní Let It Roll 2015 už ve čtvrtek 30. července. Čekají nás tak tři noci plné drum and bassu (30.7. – 1.8. 2015).

Letošní ročník festivalu Let It Roll Open Air 2015 nabídne, kromě nabitého line up, originálního stage designu a skvělé zábavy, ponoření se do historie festivalu – UNCOVER THE ORIGINS! a zároveň nahlédnutí do budoucnosti. První indície, sloužící k poodkrytí festivalového příběhu, najdeme v designu oficiálních plakátů Let It Roll Open Air 2015. Poznáte, co znázorňuje druhý plakát?

Let It Roll není jen o umělcích a velkých stagích, ale především o lidech, kteří se k nám každým rokem přidávali a stali se součástí festivalu. Lidé z celého světa si přijíždějí do České republiky užít hudbu, kterou milují a přitom dát volnost své energii, kterou během celého roku nasbírají – UNLEASH YOUR ENERGY! Již brzy se dozvíme, co nás všechno letos čeká – FACE YOUR FUTURE!

KOMPLETNÍ ČASOVÝ LINE UP


-

Upozorňujeme, že se na „černém trhu“ objevují falzifikáty vstupenek Ticketportal. Poznáte ji podle měkčí gramáže papíru a viditelně nalepeného hologramu. Pokud máte podezření, že takovou falešnou vstupenku vlastníte, obraťte se prosím na PČR a na náš email info@letitroll.cz

Nakupujte pouze přes oficiální prodejní kanály a ne od osob, nabízející vstupenky přes inzeráty, v diskuzích a v událostech. Každá vstupenka na festivalu projde kontrolou čárového kódu a u neplatných vstupenek nebude návštěvník vpuštěn do areálu.


-

Let It Roll Open Air každoročně roste a to se projevuje i na návštěvnosti. Z důvodu navýšení kapacity a zlepšení zázemí se bude Let It Roll stěhovat už podruhé. Do roku 2012 se konal v pískovně Oplatil u Pardubice a poslední dva ročníky se odehrály v táborských kasárnách v Benešově u Prahy. Letošnímu přestěhování na letištní plochy Milovic dopomohl vysoký zájem o vstupenky v předprodeji v zahraničí.

Přesun na větší plochu byl nevyhnutelný a po dlouhých úvahách jsme došli k názoru, že milovické letiště bude ideálním místem konání dalších ročníků. Areál v Milovicích je naprosto bez limitů! Díky své rozloze nás čeká několik zásadních zlepšení, díky kterým se můžeme těšit na ještě lepší prožitek třídenního drum and bassového svátku v blízkosti Prahy!

VĚTŠÍ A ODOLNĚJŠÍ FESTIVALOVÝ AREÁL – Milovický areál disponuje rozsáhlou letištní plochou, díky které nebude festivalový areál nijak limitován. Kapacita festivalu bude tímto navýšena a nabídne možnosti, jak přizpůsobit hudební areál, co největšímu pohodlí návštěvníků. Oproti benešovskému areálu se tak vyhneme prašnému a štěrkovému podloží. Letiště Milovice se rozkládají na zpevněné letištní ploše, festivalový kemp využije travnatých částí areálu.

DRUHÁ OPEN AIR STAGE – Oproti minulým ročníkům se letošní Factory stage přesune pod širé nebe a festival tak nabídne druhou OPEN AIR stage. Kapacita celé stage nebude nijak limitována a odpadnou tak problémy s kapacitou a především s klimatizací, jak tomu bylo s halou v benešovském areálu.

Google GPS: 50.234834, 14.900380

 –


-

VLAK

PRAGUE-MILOVICE TRAIN CONNECTION DETAILS

TAXI

NejlevnejiZLe­tiste / +420 222 212 222

NejlevnejsiTaxi / +420 226 000 226

Speedcars / +420 224 234 234


-

FESTIVALOVÝ AREÁL:
Čtvrtek

18:00 – 06:00 – Underworld + Bass Drop stage
18:00 – 06:00 – Factory + Madhouse

Pátek

14:00 – 06:00 – Underworld + Bass Drop stage + Doprovodné aktivity
18:00 – 06:00 – Factory + Madhouse
20:00 – 05:00 – Main stage

Sobota

12:00 – 06:00 – Bass Drop stage + Doprovodné aktivity
14:00 – 06:00 – Underworld
18:00 – 06:00 – Factory + Madhouse
20:00 – 05:00 – Main stage

PARKOVANÍ + CAR CAMP (otevírací hodiny):
Středa 16:00 – 00:00
Čtvrtek 09:00 – Sun: 06:00

KEMP + PLATINA KEMP + TENT INN:
Středa od 16:00 – Neděle do 16:00

INFO STÁNEK:
Středa: 16:00 – 00:00
Čtvrtek: 9.00 – Neděle: 12:00 hod.


-

Informace na místě – infostánek, ztráty a nálezy: U vstupu obdrží každý návštěvník festival guide, který obsahuje mapu, časový lineup, žetony k vratným kelímkům a další informace. Dále bude k dispozici infostánek, kde se budou shromažďovat ztráty a nálezy a dozvíte se zde potřebné informace. Pokud budete mít ve vážných případech problém s organizací festivalu, nahlašte problém na infostánku.

Je zřízena služba SMS PRODUKCE +420 604 394 253 na telefonu Na toto telefonní číslo posílejte SMS zprávy přímo do produkce festivalu organizačnímu týmu a upozorněte na případné nedostatky.

Záchranná služba, hasiči: U Factory pódia bude k dispozici záchranná služba a hasičská hlídka – nastudujte si prosím pozorně tuto pozici na mapě. V průběhu akce (pátek-neděle) bude návštěvníkům k dispozici non-stop přímá tísňově-informační linka tel. +420 737 717 112

Sociální zařízení, sprchy, pitná a užitková voda: V areálu i mimo něj bude dostatečný počet mobilních WC (oproti minulémlu ročníku bude počet navýšen). Firma Toi Toi, která WC dodává, bude v průběhu festivalu záchody průběžně čistit, mimálně 3× denně. Kapacita sprchy je pro nadcházející ročník navýšena o 3× víc oproti loňskému roku. Sprchy budou zpoplatněny 30 Kč/vstup.

V areálu i v kempu budou cisterny s pitnou vodou. Budete si moci vzít s sebou prázdné PET lahve k natočení vody. V kempu bude nonstop otevřený bar, kde si budete moci koupit pití. V kempech také bude k dispozici vždy cisterna s vodou pro zajištění hygieny. Prosíme všechny návštěvníky o uzavírání vodovodních kohoutků, při nepřetržitém proudění vody dochází k rychlému vyprazdňování cisteren, který má za následek častý nedostatek vody.

Bary: V areálu bude dostatek bohatě vybavených barů s alko a nealko drinky. V areálu bude také speciální cocktail bar. V kempu je možné využít tři nonstop bary a dvě šapita s bary a chillout zónou. Pro návštěvníky s Platina vstupenkou bude vyhrazena speciální denní bar a terasa, kde budou mít vybrané alko a nealko pití zdarma + občerstvení.

Bankomat: Přímo v hudební části areálu bude umístěn bankomat ERA pro výběr hotovosti.

Jídlo a občerstvení: Za vstupní branou do hudebního areálu bude k dispozici rozsáhlá Food Zóna s mnoha stánky s jídlem, která bude otevřena v časech hudebního areálu. V areálu a v kempu bude umístěno spousta stánků s širokou nabídkou jídel. V kempu bude umístěna také kavárna s nabídkou sortimentu, vhodného ke snídani či svačině.

Platba v EUR: Na barech a na pokladně u vstupu bude možné platit kromě český korun také v EUR měně. Při platbě v EUR měně bude výdavek vrácen v českých korunách dle kurzu, vypsaného na baru nebo vstupu. Kurz je 25Kč = 1 EURO

Dobíjení telefonů a foťáků: V areálu bude umístěn zvlášť vyhrazený stan s obsluhou, kde bude možné za poplatek dobíjet telefony, fotoaparáty a další. Kapacita oproti minulému ročníku je trojnásobně navýšena.

Měření alkoholu během festivalu: I v letošním roce si můžete změřit hladinu alkoholu během festivalu. Bude zde stánek služby CONVOY, kde bude měření také probíhat. Měření bude provedeno dechovou zkouškou bude orientační.

Chraňte si svůj majetek, úschovna: Žádáme návštěvníky, aby se vyvarovali možnosti vykradení stanu. Bude zřízena úschovna, kterou budete moci využít po celou dobu konání festivalu. . Úschovna je umístěna před vchodem do hudební části festivalu. Provozní doba úschovny je non-stop od středy 16:00 do nedělních 16:00. Další možnost je si na celý festival pronajmout lockerbox zamykací skříňku, od které po zaplacení poplatku dostanete klíčky.

Trička, mikiny a doplňky Let It Roll: Letos jsme opět ve spolupráci s výrobcem streetwear oblečení Escape Wear připravili novou kolekci Let It Roll oblečení a doplňků. Vše seženete i přímo na festivalu v prodejním stánku Escape Wear, kde se můžete vybavit novým stylovým přírůstkem do svého šatníku. Oblečení se dá také koupit online v eshopu www.escapewear.cz

Doprovodné aktivity: Na letním Let It Rollu letos do programu přibudou nové doprovodné aktivity, soutěže, workshopy a chillout zóny. Časový rozpis doprovodného programu naleznete zde na webu (od 16.7.2015) nebo na místě ve festivalu guidu.

Systém omyvatelných 0,5l kelímků na festivalu: I letos využijeme službu umyvatelných kelímků na nápoje 0,5l. Aby se dosáhlo našeho cíle, mít čistější festival s menším negativním dopadem na ekologii, budou kelímky zálohované.

Zákazy a prosba o respektování pravidel, oheň, bezpečností prohlídka, psi: V celém areálu, včetně stanového městečka a parkoviště, platí přísný zákaz rozdělávání ohně. Povoleny jsou jen grily v kovových nádobách. Z důvodu zvýšeného rizika vzniku požárů prosíme i o opatrnost při kouření a zodpovědné likvidování nedopalků. Žádáme návštěvníky, aby dodržovali pořádek a respektovali přírodu.

Do hudební části areálu festivalu je zakázáno vnášet jídlo, pití, omamné a psychotropní látky a zbraně. Do kempů je možné vnášet vlastní pití, ale musí být v plastu. Je zakázáno do kempů vnášet skleněné láhve. U vstupu bude prováděna bezpečnostní prohlídka. Je důležitá pro bezpečí nás všech, a proto děkujeme za její respektování. Psi mají do areálu a kempu vstup zakázán (nařízení majitele pozemku).

Případná nepřízeň počasí: Letošní ročník se uskuteční v místě, kde bude z větší části zpevněný podklad. Avšak doporučujeme vzít si s sebou vhodnou „festivalovou“ obuv. V praxi je vhodné si vzít kromě sportovní obuvi a letních „žabek“, také holinky a pláštěnku, jelikož počasí neporučíme. Pro případ nepřízně počasí jsou 4 z našich sedmi pódií pod pevnou střechou. Hlavní stage a Factory jsou „open air“ (bez střechy, přímo pod širým nebem).

Pokud by došlo k silné bouřce nebo vichřici, hudební produkce bude přerušena a všichni návštěvníci budou vyzváni k opuštění areálu, dokud se situace nezlepší. Prosíme o respektování tohoto opatření, které je nutné k vyhnutí se možnému nebezpečí.

Vlastní odpad na festivalu: Každý návštěvník, který má vstupenku do kempu (Standard + Kemp, Platina, Tent Inn, Chill Village) dostane k pásce na ruku zatahovací pytel na odpad. Pytel slouží především ke shromažďování vlastního odpadu v kempu. Plný pytel zavažte, odneste k nejbližší košové konstrukci nebo nechte na místě. Na infostánku dostanete na vyžádání další pytel v případě, že jeden nestačí.

APLIKACE


-

ZÁKLADNÍ FUNKCE:
Novinky / Line Up / Soutěže
Galerie / Informace o festivalu Let It Roll

DOPLŇUJÍCÍ FUNKCE:
Mapa areálu
In-time novinky (Push zprávy)

Let It Roll je každoročně událostí roku v elektronické hudbě a během dvou nocí zde opět vystoupí světová špička bass music producentů. Díky nové aplikaci máte možnost sledovat aktuální line up festivalu, budete mít kompletní přehled o novinkách a také možnost vyhrát vstupenky na Let it Roll Open Air 2015. Vytvořili jsme pro vás ve spolupráci se společností Anywhere s.r.o úplně novou mobilní aplikaci. Prosíme Vás o odinstalování dosavadní mobilní aplikace z minulých let, tato aplikace už nebude dále aktuální a funkční.

Aplikace je dostupná na mobílní systémy Android a IOS.! V obou storech ji můžete stahovat grátis. .

Amdroid – Let it Roll

iTunes – Let It Roll

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se

(CZ/Eilonwy
(CZ/Eilonwy
Deamonn
Deamonn


Komentáře