Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

JAK TO BUDE S KELÍMKY NA BEATS FOR LOVE 2017?

Související

Pro letošní Beats for Love přicházíme se změnou ve fungování ekologických nápojových kelímků

JAK TO BUDE S KELÍMKY NA BEATS FOR LOVE 2017?

Pro letošní Beats for Love přicházíme se změnou ve fungování ekologických nápojových kelímků. Bude v podobně zálohy na kelímek. Kelímek zakoupíte pouze na barech s alko/nealko nápoji. Kelímky jsou vratné, zálohované 50 Kč, pokud si je nechete ponechat na památku. :) Od letošního ročníku budou na festivalu jen kelímky Beats for Love, které můžete vidět na obrázku níže. Jiné se nevykupují ani nevyměňují (platí i pro kelímky Beats for Love z minulých ročníků). Princip fungování si můžete přečíst níže.


.

Přicházím na bar a ještě nemám zálohovaný kelímek – U obsluhy zakoupíte nový zálohovaný kelímek v hodnotě 50 Kč. Tento kelímek je k mání na všech stáncích s alko/nealko nápoji.

Přicházím na bar a již mám zakoupený zálohovaný kelímek – Obsluha Vám odebere Váš použitý zálohovaný kelímek a vymění za nový a čistý zálohovaný kelímek (tato výměna použitého za nový je nutná z hygienických důvodů). Na baru lze měnit kelímek pouze kus za kus a nelze zde kelímky vracet ve větším množství. K vrácení záloh za více zálohovaných kelímků slouží výkupní místo.

Odcházím z festivalu a chci vrátit zálohovaný kelímek – Zálohovaný kelímek Vám vykoupíme na dvou výkupních místech v areálu. Místa budou zakreslena v návštěvnických mapkách (první místo – za vstupní bránou, druhé místo – na konci drum and bass stage). Zálohovaný kelímek Vám vykoupíme zpět za 50 Kč. V případě, že je zálohovaný kelímek prasklý, ulomené poutko či nějak jinak poškozen, tak jej nelze vykoupit.

Ročníková edice kelímků (Speciální s Line-upem) – Ve festivalovém Love shopu lze zakoupit limitovanou festivalovou edici kelímku! Cena kelímku je 60 Kč. Tento kelímek se nevykupuje, je pouze suvenýr. Nelze do něj na festivalu čepovat nápoje z hygienických důvodů.

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře