Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

TechnoMasters - 13.4.2007

TECHNOMASTERS je za námi! Fotky + REPORT + Závěrečná tisková zpráva pořadatele.

Foto by Trebble Trebble.cz .<>

V časných ranních hodinách v sobotu 15.4. skončila v Benešově akce Techno Masters. Agent oslavil svoje 35. narozeniny opravdu ve velkém stylu a s plnou parádou. Není úplně běžné, aby oslavenci zpíval Happy birthday sám DJ Rush do sálu narvaného k prasknutí.

Podle většiny ohlasů to byla po všech stránkách povedená akce. Vystoupili všichni interpreti, i když zpožděný let Marka Nastiče znamenal riskování ztráty bodů za rychlou jízdu. Na jedničku fungoval rovněž zvuk, světla i videoprojekce a pokud bylo někomu v sále vedro, omlouváme se, ale s tím bohužel nešlo nic udělat. Alespoň se návštěvníci party mohli osvěžit chladnými drinky na barech.

O úspěchu akce asi nejlépe svědčí totálně vyprodaná kapacita KC Karlov a plný parket ještě v šest hodin ráno, kdy bylo nutné vypnout aparaturu a párty skončit. Ale nebojte se, další akce série Techno Masters budou určitě následovat. Můžete se těšit už na podzim a čekání zkrátí tradiční letní techno mejdan ve Svojšicích.

Na závěr už zbývá jen poděkovat všem, kteří dorazili a vytvořili báječnou atmosféru, stejně jako partnerům a sponzorům akce, bez nichž by to zkrátka nešlo.

DJ AGENT


REPORT

Na ne-šťastný pátek 13tého dubna se těšilo určitě mnoho příznivců taneční hudby a to z jednoho jediného důvodu. V Benešově v klubu KC Karlov se po dlouhé době pořádala opravdu velmi vydařená akcička s názvem TechnoMasters. Své narozeniny zde slavil DJ Agent a s nadupaným lineupem se dala očekávat opravdu velká účast. Gratulovat mu přijeli takové hvězdy jako DJ Rush, Pet Duo a Marco Nastic. Nemohli chybět ani naši přední čeští DJs, Matrix, Pavel Krejdl a zakladatel schranz.cz- Plüschen. Už, když jsem vstupovala do KC Karlov, bylo jasné, že se akce velmi dobře rozjíždí. Právě hrál svůj velmi našlaplý set Marco Nastic a bylo vidět, že se lidé opravdu baví, i když většina z nich čekala, až na scénu nastoupí světová jednička DJ Rush. Po výborném setu Nastice nastoupil oslavenec DJ Agent. Jako vždy nezklamal a zahrál velmi kvalitní techno. Po něm už nastoupil všemi netrpělivě očekávaný DJ Rush. Nejprve zanotoval Agentovi „Happy Birthday..“ a poté se do toho opravdu opřel, přitvrdil a ten kdo v tu chvíli nepadal vedrem, tancoval jako o život. Rushův osobitý setík zvedl ze židle snad opravdu každého. Před pódiem to v tu chvíli opravdu vřelo, ale bohužel dvě hodinky s Rushem utekly jako nic a nenávratně se jeho hardtechno set blížil ke konci. Po něm už se chystali manželé Anna a David alias Pet Duo. Jejich hardtechno rozproudilo krev v žilách všem, co v KC Karlov v tu chvíli byli. V půl páté ráno nastoupil za mixážní pult DJ Plüschen, který i přes počáteční lehkou nervozitu zahrál svůj nejlepší set, který jsem od něj kdy slyšela. Opravdu klobouk dolů a jen tak dál! Ráno se blížilo bohužel nezadržitelným tempem a to znamenalo jediné. Tuto akci opouštěl určitě každý velice nerad! Akci musím vytknout jen jediné a to příšerné vedro, které v KC Karlov vládlo. Jinak velice vydařené narozeniny, které nezklamaly. Doufám, že podobných akciček s takhle skvělými DJs bude více!

S pozdravem

Niki


POSLEDNÍ INFORMACE K TECHNO MASTERS

Vážení milovníci taneční muziky pátek 13.4.2007 se nám blíží a s ním i dlouho očekávaná akce Techno Masters, která se bude konat v KC Karlov v Benešově u Prahy. Přinášíme Vám praktické informace.

LINE UP

20:00 – 21:00 Matrix 21:00 – 22:00 Pavel Krejdl 22:00 – 00:00 Marko Nastic 00:00 – 01:00 Agent 01:00 – 03:00 Rush 03:00 – 04:30 Pet Duo 04:30 – ??:?? Plüschen

Adresa: KC Karlov, Na Karlově 2064, Benešov u Prahy

Doprava autem: Z Prahy: Autem z Prahy po dálnici D1 směr Brno a na cca 30km odbočit směr Benešov u Prahy. Cesta autem z Prahy trvá max. půl hodiny. Z Brna: Autem z Brna po dálnici D1 směr Praha a na cca 170km odbočit směr Benešov u Prahy. Cesta autem z Brna trvá max. hodinu a půl.

Doprava vlakem: Do Benešova u Prahy je možné též dorazit vlakem. Informace o odjezdech ze směru Praha i ze směru České Budějovice najdete na adrese www.jizdnirady.cz Pěšky z vlakového nádraží je to cca 1,5km daleko, tedy asi 10 minut chůze.

Vstup: Dveře KC karlov se otevřou v pátek 13.4.07 ve 20hod. Vycházet z prostoru KC Karlov nebude povoleno. Po opuštění prostoru pozbývá vstupenka platnosti.

Výherci soutěží: Všichni budou napsaní na „listu výherců“ u hlavního vchodu. Bude se jednat o stejný vchod jako pro návštěvníky, kteří si budou kupovat vstupenku na místě. Žádáme Vás abyste si sebou vzali doklad totožnosti, bez kterého Vás nemůžeme vpustit dovnitř.

Vstupenky na místě: Jedna vstupenka na místě bude stát 399,–Kč. Na místě bude připraveno několik set zbývajících vstupenek. Pokud ještě nemáte vstupenku zakoupenou a necháváte to na poslední chvíli, radíme Vám abyste na místě byli včas.

Šatny: Šatny budou v provozu a budou pokrývat kapacitu cca 1000 uložených věcí. Za uložení jedné věci bude účtován poplatek 20,–Kč.

Bary: K maximálnímu komfortu všech návštěvníků bude sloužit celkem sedm barů ve všech podlažích KC Karlov včetně baru s míchanými koktejly.

Guestlist: Pro všechny djs, partnery a hosty narozeninové párty bude vyhrazen zvláštní vstup, který je umístěn na opačné straně KC Karlov než je vstup hlavní. Žádáme Vás abyste si sebou vzali doklad totožnosti, bez kterého Vás nemůžeme vpustit dovnitř.

Extras:

Videoprojekce: O videoprojekci se bude starat po celou dobu párty skvělý VJ Identy, se kterým spolupracujeme již od počátku na všech dílech plzenského Pigfestu. Projekce bude promítána na dvou ostrých plátnech pověšených na stranách vedle DJe o úhlopříčce cca 2,5m x 1,8m a zdroj na ně bude promítán dvěma silnýmy LCD projektory pro maximální jasnost obrazu.

Lasery: Objednány jsou dva silné lasery známé např. z festivalu Svojšice.

Dekorace: O dekoraci se stará J.S laboratories, který má velké zkušenosti se zdobením většiny prostorů v Praze. Naposledy jste jeho práci mohli ocenit na prvním dílu klubovky Millenium v pražském Abatonu.

Praktické:

Co nelze vnášet na párty: Do prostotu KC Karlov je přísný zákaz vnášení vlastního jídla a pití, nebezpečných předmětů, omamných látek a živých zvířat. Nechte si tedy láhve vlastního pití raději v autech, protože v opačném případě budeme nuceni je odebrat při vstupu.

Ochranka: Bezpečnostní služba se bude po celou dobu konání akce starat o hladký průběh a vaši bezpečnost. Dbejte pokynů bezpečnostní služby a pořadatele.

Záchraná zdravotní služba: O vaši bezpečnost se bude po celou dobu konání párty starat tým profesionálních záchranářů. V případě jejich potřeby vyhledejte místnost označenou červeným křížem v druhém patře budovy.

[i] Přeji příjemnou zábavu Agent a Techno Masters team[/i]


Lahodná ochutnávka

Pro všechny, kdo se chystají 13.4. do Benešova na akci Techno Masters, jsme připravili fantastickou video ochutnávku. Na adrese ZDE si můžete stáhnout našlápnuté video z poslední akce v ČR, kde Rush vystoupil – plzeňského Pigfestu. Už v první tiskové zprávě jsme zmiňovali jeho milý, živý a empatický přístup k publiku. Nejlepší ale bude, když se sami přesvědčíte o co přijdete, když na Techno Masters nedorazíte.

A pro všechny, kteří mají narozeniny 14.4. jako DJ Agent, je připraven speciální narozeninový dárek – vstup zdarma (pozor, akce začíná 13.4). Prokážete se občanským průkazem s fotkou a datem narození. Video, které jsme pro Vás připravili, berte prosím i jako pozvánku na letošní Pigfest 18.5. v Plzni. [i] Váš Techno Masters team[/i]

Rozhovor s Marko Nasticem

Ahoj Marko, dlouho jsme se neviděli. Jak se máš? Co je u tebe nového v muzice a osobním životě? Mám se fajn, díky. Právě pracuju na několika různých projektech a celkově musím říci, že jsem spokojený. Některé z těchto projektů jdou do techna a jiné jsou spíš deep minimal house. Současně také pracuji na svém prvním albu, které bude obsahovat odlišný materiál, než věci co jsem dělal doposud. A v mém osobním životě….snažím se odpočívat jak jen to jde.

Už několik let nazpět je o tobě hodně slyšet. Vydáváš spoustu desek, které často produkuješ s dalšími věhlasnými producenty. Jako například současný hit „Bordel“, který jsi dělal s Billy Nastym. Jak k takové spolupráci došlo? Jsme z Billym už nějaký čas kamarádi no a tak jednoho dne přiletěl do Srbska a šly jsme do mého studia. Bylo to jednoduché a krásné.

Jsi kluk ze Srbska, tedy ze země s válečnou minulostí. Jak je těžké se prosadit venku? Vím např. že na každé své vystoupení potřebuješ extra vízum. Ano je to těžké. Vkládám ale hodně lásky do mé práce a to mě pomohlo a pomáhá nejvíc. Když je to tak, pak to lidé to cítí a jde to samo.

Nepřemýšlel jsi, že se přestěhuješ někam jinam? Ano, chystám se přestěhovat do Španělska. Miluju Španělsko.

V loni si hrál po dlouhé době v České republice na festivalu ve Svojšicích. Máš na to nějaké vzpomínky? Jak se ti tam vlastně líbilo a hrálo se ti dobře? Musím říci, že jsem si to vážně užil. Opravdu krásní, přátelští lidé, a „super hot girls“

Jsi členem Kne’deep bookingu, který se o tebe stará po celém světě. Jak si se do této agentury dostal? Byl jsem objeven jako nový talent. Zeptali se mě a bylo to. V agentuře jsme jako rodina a to je velmi důležité. Teď máme nového člena. Dejan Miličevič, jméno o kterém brzy uslyšíte.

Máš image roztomilého chlapíka, který furt někde poletuje s notebookem a v každé volné chvíli skládá muziku. Je ti hudba opravdu vším, nebo si najdeš čas i na jiné koníčky? Ano většinu času opravdu trávím ve studiu. Ve volném čase hraju squosh.

13.dubna se po necelém roce vrácíš do České republiky na akci Techno Masters. Považuješ se vůbec za techno dje? To jistě. Ale má hudba je obsáhlejší….Rád hraju deep techno a deep house minimal. Lidé kteří sledují mojí práci vědí, že opravdu rád mixuju různé styly. Myslím, že je důležité být různorodý.

Podle poslechu tvého setu ze Svojšic, jsi podle mého názoru výjimečný dj především díky pestrému výběru desek různých stylů techna a velice precizním mixem. Neděláš téměř vůbec žádné chyby. Posunul se od lonského léta někam tvůj styl a co vlastně můžou návštěvníci akce Techno Mastres čekat? To opravdu záleží na místě, davu a obzvláště na tom jak se v daný moment cítím. Můžu ale s určitostí říci, že to bude jiné.**

Když se řekne česká taneční scéna, které první tři pojmy (slova) se ti vybaví? Swing, swing, swing

Je něco co je podle tebe pro českou techno scénu typické? Češi jsou lidé, kteří se opravdu umí bavit.

Díky za odpovědi a budeme se těšit na tvé vystoupení 13 dubna v KC Karlov v Benešově u Prahy. Adios!

Rozhovor s PET DUO

Zhruba po roce se vracíte hrát do České Republiky, pamatujete si na vaši poslední návštěvu zde? Napovím, že to bylo v Ostravě na Antistaticu. Těšíte se na místní partypeople? Jsme velice vzrušení z toho, že se vracíme do Čech a nedočkavý na české publikum. Hráli jsme u vás pouze dvakrát, ale obě dvě párty byly úžasné zkušenosti na kterých jsme zažili hodně legrace. Čekejte, že ze sebe dostaneme to nejlepší.

Jste manželský hrající pár. Odráží se vaše případné partnerské krize do vašeho vystoupení? Stalo se například někdy, že jste se pohádali před party a set odehrál jen jeden z vás a druhý “trucoval“ na hotelu?:) Jsme normální pár, občas se hádáme, ale né moc často a za pět minut o tom nevíme. V minulosti jsme nikdy nezmeškali žádné naše vystoupení kvůli osobním problémům, v hudbě hledáme mír a klid. Zmeškali jsme pouze pár vystoupení když jsme byli velmi nemocní, což se naštěstí stalo jen párkrát.

Proč název Pet Duo? Má nějaký hlubší význam? Když nás náš kamarád pozval na první hraní v Brazílii, bavili jsme se o tom jak bychom si mohli říkat. V Brazílii např. folkoví muzikanti, zpěváci či jiní umělci často používají vlastní jména jako např. Milionário a José Rico, Tonico a Tinoco. Ana a David znělo dobře. Nejdřív to mělo velice hloupý význam, ale během dalších let nám to znělo jako jména pro domácí zvířata nebo recyklovatelné PET… Ale konec-konců, je to jenom jméno.

Co je nového u Pet Duo? Chystá se vydání nějaké přelomové desky?:) Nebo něco speciálního na dubnovou party v Benešově? Připravujete si svůj set vždy dopředu, nebo improvizujete podle nálady v hale? V tomto roce oslavíme 10 let společného hraní a k tété oslavě jsme založili vlastní label. Jako další věc chystáme speciální tour, kde budeme vystupovat a hrát jen jako Live performance. Ohledně našich setů, připravujeme se velmi pečlivě během týdne na každý víkend. Trénujeme doma společné hraní na čtyři gramofony a dva mixpulty a také hledáme nový materiál a kupujeme nové desky. Během párties jsme rádi v kontaktu s lidma i když zrovna nehrajeme, dělámě zrovna to na co máme náladu a užíváme si s ostatními.

Otázka na tělo. Je veřejným tajemstvím, že spousta mediálně známých a uznávaných DJ stars vydává pod svým jménem tracky, které složili jiní autoři (často neznámí). U vás tomu tak předpokládám není? Kdo z vás skládá a v čem? V čem berete inspiraci při tvorbě tracků? Když jsme začínali s produkcí vlastních skladeb, dělali jsme je společně s našim kamarádem Norim z Brazílie. Po čase jsme se naučili více z produkování hudby a ovládání všech těch mašinek. Stále se ale máme moc co učit a v čem se zlepšovat. V praxi děláme hudbu oba dva společně, ale David se více věnuje počítači a práci s hudebními programy. V současné době pracujeme výhradně ve virtuálním studiu. Používáme software Cubase SX, Reason 3, Ableton 6, Sound Forge 8 a spoustu VST pluginů. Máme ale i hardware Akai MPC 2500 a Korg Electribe ESX, a několik efektů.

Fotíte se po akci se svými fanoušky, podepisujete na kartičky s vaší fotkou, hrajete v reklamním tričku, rozhazujete reklamní předměty při setu, nebo si raději zachováváte svůj styl a osobitost? Jaký máte názor na underground vs. mainstream? Fotíme se s fanoušky a podepisujeme se jim, ale nikdy to neděláme během našich setů, protože se koncentrujeme na hudbu a na náš výkon. Nemyslíme si, že podepisování fanouškům a focení se s nimi má co dělat s komercí nebo mainstreamem. Děláme to protože jsme velice štastní za lásku a podporu, kterou dostáváme od lidí. Je to to nejmenší co jim můžeme dát zpátky za sílu, kterou nám dávají a za to, že nás podporují v tom co děláme. Doufáme, že se tím dostáváme lidem do jejich srdcí. Pro nás, underground je pohled na věc, né věc samotná. A i když jsi velmi uspěšný a slavný, můžes vždy cítít underground, když zústaneš nohama na zemi a nikdy nezapomeneš odkud jsi přišel. Je nebezpečné, když si začneš myslet, že jsi víc než hudba samotná.

Je rozdíl mezi taneční scénou v Brazílii, odkud pocházíte a v Evropě? Případně přímo v České republice a v čem? Chodí brazilští technaři na party oblečeni také v bláznivých chlupatých, výstředních party obleččích a s plyšákem místo batohu? ;) Největší rozdíl je ten, že v Brazílii vládne Psytrance. Tento styl je populární po celé zemi od severu na jih. Máme mnoho psytranceových festivalů, které jsou opravdu obrovské. Techno je populární hlavně v Sao Paulu odkud jsme přišli. Ohledně bláznivého oblečení hádáme, že toto je specialita pouze v Čechách a Slovinsku. Nikde jinde jsme toto neviděli, ale nevidíme v tom nic zlého a máme to rádi!

Když se řekne česká taneční scéna, které první tři pojmy (slova) se ti vybaví? Happy Techno Lovers

Je něco co je podle tebe pro českou techno scénu typické? Čechy přinášejí světu, kvalitní „Shuffle beats“ techno, párty zvířata a hodně DJek. Dále velice dobré pivo.

Kdo doplní line up z CZ DJs?

Matrix aka Fishguard: Matouš je můj dlouholetý kamarád, vynikající producent (teď trochu spící ale doufejme, že né na dlouho). Spolu jsme měli několik let společné studio, učili se od sebe a navzájem motivovali.

Pavel Krejdl: Pavel je veselý člověk, skvělý dj a kalič na doživotí. Byly doby kdy jsme se vídali denně a určitě je jeden z lidí bez kterých se moje narozeninová kalba neobejde.

Deepdance: Ondra má vyhraněný styl, nikam se necpe a má diagnózu perfekcionalisty. Jeho sety jsou rovné, rychlé, přesné a energické. Doporučuji i na vaší párty.

Plüschen: Honza je představitelem české hardtechno školy a zakladatelem www.schranz.cz. Ačkoliv se moc neznáme pozvání si vysloužil poctivou prací a přínosem českému technu.

###Velké soutěže k Techno Masters

Velké soutěže k Techno Masters

Na nedávno spuštěném webu Techno Masters (13.4. KC Karlov) s Rushem, Pet Duem a Marko Nastičem (www.djagent.cz/technomasters) byla právě spuštěna soutěž o věcné ceny. Staneš se VIP hostem na párty, budeš mít free útratu na baru, obuješ se i se svou polovičkou do bot od ADIO a zaletíte si třeba do Barcelony se Smart Wings. To vše ale i daší ceny můžes mít za dopovědi na rafinované otázky. Na serveru libimseti.cz běží také speciální soutěž o další letenky dle vlastního výběru po Evropě.

Marko Nastič

Marko Nastič

Biografie

Srbský DJ Marko Nastič je nejvýraznějším techno DJem, který se v posledních letech objevil v oblasti balkánské Evropy. Jako v pořadí třetí balkánská hvězda následuje slovinskou dvojici Umeka a Valentina Kanzyaniho na mezinárodní scénu. Markovi ještě nebylo ani dvacet let a už hrál na tři gramofony, nejčastěji styly tribal, tech-house, techno a electro. První skladby začal vydávat na labelu Umeka a Kanzyaniho Earrisistible, což ho vyneslo mezi respektované DJe nejdříve v oblasti bývalé Jugoslávie a později v celém světě.

Hudba a DJing vždy patřily mezi Markovy největší záliby. Už v jeho teenagerských letech byl fascinován syntezátory a sekvencery a jeho strýc hrál v bělehradském rádiu v osmdesátých letech disko hudbu. Právě strýc a jeho práce v rádiu byla Markovým prvotním impulsem k DJingu a díky přístupu k technice měl Marko možnost DJing poprvé zkusit právě v rádiu. A protože na začátku devadesátých let začínala být techno hudba v Srbsku populární, Marko se ve společnosti starších bratrů poprvé podíval na party a ochutnal fenomén taneční zábavy.

Potom přišla temná doba balkánského národnostního konfliktu a techno muselo ustoupit trochu do pozadí. Kupovat desky bylo obtížné a výběr byl velmi omezený. Markovi kamarádi ale občas jezdili nakupovat desky do ciziny a také několik přátel žijících v Londýně mu občas posílalo nové kousky. Události začaly nabírat správný směr, když byl uvězněn Slobodan Miloševič. Lidé najednou mohli volně cestovat a hudební scéna v Bělehradě začala opět vzkvétat. Ačkoli Nastičovi nebylo ještě ani 14 let, pracoval v bělehradském hudebním obchodě Happy People, kde se jeho zájem o hudbu dále prohloubil. V obchodě se začal učit pořádně mixovat na gramofonech Technics a potkal zde zajímavé lidi z bělehradské taneční scény, mj. i Dejana Miličeviče, který se později stal jeho partnerem v Teenage Techno Punks DJ collective. Když mu bylo 16 let (1997), dostal rezidenturu v bělehradském undergroundovém klubu Industria společně s Miličevičem a postupně se začal v klubu starat i o program. Klub Industria se stal základnou všech DJů v Bělehradě i v celém Srbsku. Markův další projekt, promo tým Teshka Masinerija, začal fungovat také v klubu Industria a jimi produkované party získávaly stále více příznivců. Marko zůstal v klubu Industria čtyři roky, potom na rok odešel do klubu Mondo a ještě později do klubu Incognito, kde měl také své rezidentní noci.

Jeho technika i výběr skladeb se velmi zlepšily, takže nechyběl na žádné velké párty v Srbsku a okolí. V době, kdy mu bylo 25 let, už měl za sebou nespočet prestižních hraní po celé Evropě s hvězdami typu Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer a Billy Nasty. O Nastičovi se mluvilo stále více především díky jeho bezchybné hře na tři gramofony, což v té době předváděl málokdo. V kombinaci s překvapivým a často nečekaným výběrem desek se z Marka stal respektovaný a oblíbený DJ, který postupně vystupoval ve většině zemí Evropy.

Nejen Umek a Valentino Kanzyani tedy uvedli východoevropskou techno scénu do povědomí celého světa a získali pro ní náležitý respekt. Dalším DJem, který jde v jejich stopách, je Marko Nastič. Z Umeka a Valentina se stávají Markovi přátelé a podepisují s ním smlouvu na celkem šest EP´s a jedno album na jejich labelech Recycled Loops a Earrisistible. První dvě EPčka, Devil In My Pants a Let´s Get High ukazují Markovu lásku k tribal house a pumpujícímu klubovému techno soundu. Obě zmíněné desky dostávají podporu od mnoha světových DJů a hrají ji např. DJ Fergie a Judge Jules. Poté, co se Marko stal členem týmu Recycled Loops, dostává se zásluhou Umeka a Valentina i do berlínské bookingové agentury Kne´deep, která mu otevírá dveře do celého světa. První mimoevropské turné si Marko užil v roce 2002 v Brazílii a dnes pravidelně hraje v klubech a na festivalech v UK i Asii. V Evropě opakovaně vystupuje v klubech jako jsou M47 v Maďarsku, U60311 ve Frankfurtu, Sala del Sel v Gironě a Techno Flash ve Valladolidu ve Spanělsku, v zemi, kde Marko hraje nejraději.

Před dvěma lety Marko absolvoval tříměsíční světové turné s Umekem a Valentinem na podporu prodeje double CD The Recyclopedia Electronica. Produkoval také několik úspěšných remixů, např. pro Martina Hareho na Dark House Music a pro Alexandera Koninga na novém slovinském labelu Fargo, dále remix pro českou DJku Luccu, ale největší pozornost v současné době věnuje vlastnímu labelu Recon Warriors. Posláním tohoto labelu je vydávat skladby producentů pouze z balkánské oblasti, s výjimkou několika producentů, jako je např. rakušan Bariqua Tribez.

Marko měl startovní pozici ztíženou faktem, že pochází ze Srbska, ze země, kde jsou ještě dnes patrné stopy války a kde se nežije lehce. A možná právě proto je Markovým hlavním životním mottem „Pokud se něco nevede, tvrdě na tom pracuj a budeš mít úspěch”

http://www.markonastic.com http://www.myspace.com/djmarkonastic

Vinyly a Maxi CDs: Devil In My Pants (12", Promo) Recycled Loops 2002 Devil In My Pants (12") Recycled Loops 2002 Earresistible Musick Vol. 7: Stereo Flip (12") Earresistible Musick 2003 Deep EP (12") Dark House Music 2004 Secret Affairs (12") Bad Girls 2004 Upskirt (12") Bassethound Records 2004 Belgrade Burner (12") Wetmusik 2005 Hagendas Ice Cram Flavours EP (12") Bad Girls 2005 It Sounds Like Fire (12") Recon Light 2005 Ko Raketa EP (12") Adult Records 2005 Mafia Szlava (12") Recon Warriors 2005 Miles And More (12") Earresistible Musick 2005 Return Of The Evil Dick Ninja EP (12") Recycled Loops 2005 Trip The Light Fantastic (12") Astral Music 2005 Bordel EP (12") Earresistible Musick 2006 Chinese Kung Fu Is Better Than Karate EP (12") Bad Girls 2006 U Are The Reason (CD, Maxi) Jesus Loved You 2006 U Are The Reason (12") Jesus Loved You 2006

Remixy: Fargo Vol. 1 (12") Gotiva – FARGO 2004 Jack In The Base EP (12") Jack In The Base – Ego Traxx Records 2004 Recyclopedia Eclectronica (2×CD) Filter Out – Recycled Loops 3 EP (12") Nature – Recon Warriors 2005 Fresh Funky / Larissa (12") Fresh Funky – Ego Traxx Records 2005 Fuego EP (12") Fuego – Spilo Records 2005 Lowis EP (12") Lowis – Recycled Loops 2005 Snakefight (12") Snakefight – Tronic 2005 This Is Ego (CD) Jack In The Base – Ego Traxx Records 2005 Untitled (12") Untitled – Yin Yang 2005 Beginning To Fly (12") Beginning To Fly – SP Groove Records 2006 Califas (12") Califas – Technique Records 2006 Cream Ibiza (2×CD) Fresh Funky – New State Recordings 2006 Forward (12") Forward – Sway 2006 I &#9829; Techno 2006 (CD) Outhouse – 541 2006 Just Lay Remix EP (12") Just Lay – Patterns 2006 Samplified (12") Samplified – Acapulco Records 2006 Zarabatana (12") Zarabatana – Notorious North 2006 Culture Shock EP (12") Culture Shock – Recycled Loops 2007 Outhouse (Rmx Part 2) (12") Outhouse – Recycled Loops 2007

Produkce: U Will See EP (12", Whi) Luxa Flex 2006

DJ Mix: Recyclopedia Eclectronica (2×CD) Recycled Loops

Skladby obsažené na vinylech a CDs: Audio In Put E-10 (CD) No Matrix Control, Zik… ITMM 2001 Intecnique Album Sampler (12") Kittara Sound Intec Records 2005 Behind The Number E.P. (12") Concept Records (2) 2006 Volume 3 (12") Shadow Fax 2006

Skladby obsažené na CD a DVD kompilacích: Audio In Put E-10 (CD) S.L.S. Taste, Glas Part ITMM 2001 Christian Smith Live @ Womb: The Sound Of Tronic Treatment (CD) Let's Get High, Devil … Womb Recordings 2003 DJ Ladida Summer Of Love Mix (CD) Devil In My Pants XMAG 2003 DJ World Series: Techno From Slovenia (CD) Stereo Flip DJ Magazine 2003 Essential Underground Vol. 06: Berlin / New York (2×CD) Devil In My Pants DJ-sets.com 2003 Insomnia Vol. 4 (2×CD) On The Right Track Tidy Trax 2003 Rock The Discotheque Vol. 2 (CD) Devil In My Pants Matrix Musik 2003 Time Warp Presents Compilation 4 (CD) Devil In My Pants Time-Warp 2003 Biosphere Vol. 7 – Boriqua Tribez – The End (CD) Devil In My Pants Balloon Records 2004 Recyclopedia Eclectronica (2×CD) Devil In My Pants, Recycled Loops, 2004 Bassethound Sampler Vol. 2 (12") S.A. (Remix) Bassethound Records 2005 Belgrade Coffee Shop 5 (CD) Going Easy B92 2005 Impression Series Volume I/2005 (CD) Sound Improvement 2005 Intecnique: A Continuous Mix By Valentino Kanzyani (CD) Grad Bogova Intec Records 2005 Relic Mix Compilation (CD) Vanilla Relic Music 2005 Sampler 001 (12") Upskirt Remix Vol. 5 (12") Paradiso Omega Audio Recordings 2005 Bassethound Sampler Vol. 3 (12") Vanilla Bassethound Records 2006 Code Techno Sessions (2×CD + DVD) Ma Vazi Na Plazi, And … Code Records (Spain) 2006 Ekspozicija 05. Tronic Treatment (CD) City Beats Explicit Musick 2006 Global Warming EP + Relic Mix Compilation (Vinyl, EP + CD) Vanilla Relic Music 2006 Impression Series Volume I/2006 (CD) Ultra Boys ELP Medien & Verlags GmbH 2006 Live At Hradhouse 2005 (DVD + CD) Ma Vazi Na Plazi, Ma V… Acapulco Records 2006 Lucca vs. Michel De Hey – Hradhouse06 (CD, Enh) Vanilla Report Media S.R.O. 2006 Rock The Discotheque Volume 3 (CD) City Beats Matrix Musik 2006

Spušťen web k akci TechnoMasters

právě spuštěn oficiální web k narozeninové akci DJ Agenta: Techno Masters na adrese

www.djagent.cz/technomasters

Kromě základních informací o akci samotné, biografii djů a o tom kde všude a jak se dají sehnat vstupenky budeme připravovat lahůdky v podobě dříve nezveřejněných setů umělců a brzy spustíme soutěž o hodnotné ceny, které vážne budou stát za to.

První info k akci TechnoMasters

Agent oslaví kulatiny se světovými mistry techna

V pátek 13. dubna 2007 oslaví stálice techno scény, DJ Agent, svoje 35. narozeniny parádní noční jízdou. Poblahopřát mu přijedou světová techno esa DJ Rush, Pet Duo a Marko Nastic.

Začne tak série akcí, na kterých Agent pod hlavičkou své produkční agentury postupně představí nejlepší techno DJe planety, ale i začínající talenty a zajímavé osobnosti. Narozeninová oslava podle žánrově čistého techno receptu proběhne v dnes již legendárním KC Karlov v Benešově u Prahy, kde se po dlouhé době opět objeví velká akce s velkými jmény. Výborně členitý prostor pojme až 3200 lidí a v minulosti se zde odehrálo mnoho legendárních mejdanů. Určitě na ně naváže i první párty ze série Techno Masters, kde svoje mimořádné charisma a umění nejen za gramofony předvede světová techno jednička DJ Rush. Tenhle mohutný černý chlapík s mimořádně milým vystupováním je známý svojí empatií a schopností navázat kontakt s publikem, pozadu určitě nezůstanou ani brazilská manželská dvojice Pet Duo se čtyřmi gramofony a sympatický srb Marko Nastic (důvěrně přezdívaný Narko Mastič :).

Všichni jsou zároveň členy bookingové agentury Kne´deep, pod jejímiž křídly po celé Evropě vystupuje i DJ Agent. Line-up doplní i přední čeští techno DJs, kteří nějakým způsobem zasáhli do Agentova profesního či osobního života a budou milými hosty narozeninové oslavy. Můžete se tedy těšit na vytříbený hudební zážitek, skvělou atmosféru, výborný sound systém, míchané nápoje a v neposlední řadě také na Agentovo narozeninové překvapení.

[i]Předprodej vstupenek za 329,–Kč včetně všech poplatků začíná v pondělí 15.1.2007 exklu­sivně v síti Ticketportal www.ticketportal.cz, dále on-line na Techno.cz a v Praze v Musiclandu /Praha 1, ulice 28. října č.p. 8/[/i]

Vice info na www.djagent.cz/technomasters

Autor:
Pluschen

Komentáře

Niki Út 17.duben 2007 20:48
Moc ti děkuji Mishko, úplně se červenám :)
Mishka:-) Út 17.duben 2007 20:28
for Niky: Kocko dekujeme za reportik)) moc hezky jsi to vsechno vylicila... :-)
Anonymous St 25.duben 2007 19:25
milá ágnes,příště nikam nelez když na to nemáš,protože a poněvadž a jelikož si vedle jak ta jedle,takže příště se drž doma jako klíště. A pro info,najdi si jiný styl music. aaaaaaachoj......
Mishka:-) Čt 26.duben 2007 08:59
co?? To bylo jako na mě?? Vtipný.. klidně se přístě podepiš a řekni mi to live.. !! dal nekomentuju...
kachna Čt 26.duben 2007 09:31
ne on to spatne nasmeroval...ten koment...to bylo na tu holku taky pod..))
Mishka:-) Čt 26.duben 2007 09:58
jezis no jo... me to prislo nejaky divny.. )) ja nejsem zadna Agnes:)) anonym ma stesti...
Agnes Po 16.duben 2007 10:39
Axe super do té doby než začal hrár Rush.. moc se nepředvedl... Hodnocení dávám za 3 !
kachna St 25.duben 2007 21:05
:D nojo,to je jako kdyby sis to spletla s poradem Vypadas skvele...))
schade So 14.duben 2007 14:42
no lidi nejlepsi akce co znam bylo to megaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Knedlař Ne 15.duben 2007 22:19
jeees bylo to vau;)navštívil sme snad všecky planety a pak jel zpátky dom:))
Anonymous Čt 12.duben 2007 21:20
line up a info je na www.schranz.cz uz dlouhoooo
Anonymous Čt 12.duben 2007 21:20
line up a info je na www.schranz.cz uz dlouhoooo
Anonymous Čt 12.duben 2007 21:20
line up a info je na www.schranz.cz uz dlouhoooo
wyrtual Út 10.duben 2007 19:46
už by to chtělo nejaký info....a taky line up......
zzz.aa.f.a.r Pá 6.duben 2007 21:25
jako jako to bude moooc mazaná akce :oD
Anonymous Čt 29.březen 2007 19:44
ju mooocinek se tesinkame
NI.KIN.KA Čt 22.březen 2007 11:33
Jou už teď se moc těším na Rushe
Enola Gay Ne 18.březen 2007 10:19
Bude na Technomasters mít pronajatý místo firma Lightmann? jinak řečeno, budou tam Lightsticky?? Ď
Anonymous Po 19.březen 2007 14:14
budou tam lighsticky, dokonce dva stanky, budou tam i jiny vychytavky, koktejlovy bar, piercing stanek, fodbalky a td..
Enola Gay Po 19.březen 2007 18:00
Díky
Anonymous So 17.březen 2007 13:36
kde najdu KC Karlov v Benešově...ulice.Pojedu vlakem.Děkuji
Anonymous Po 19.březen 2007 14:13
Benesov neni velke mesto, KC Karlov kazdy zna a je primo v centru, hned vedle namesti. Od vlakace je to cca 10min pesky, tak 1,5km
oikamind Čt 15.březen 2007 02:06
s takto nabušeným line-upem nevím, jestli se všichni vrátíme domů vcelku..:o)
Hackik Po 12.březen 2007 22:37
jj. jedeme.. všichni. poslední. z mých. axí.
dreamliner Pá 9.březen 2007 22:55
Jak je velkej KC Karlov? k čemu se to dá velikostí přirovnat pro představu - Roxy, půlka Boby.....?? díky ;)
Madnessa Út 13.březen 2007 12:19
Prostor je ok.. k boby se to přirovnávat nedá.. boby je boby.. karlov je karlov.. roxy je roxy.. :)))))
Pluschen Út 13.březen 2007 14:41
jojo, prostor je vazne OK:)
dreamliner Út 13.březen 2007 13:11
hmmmm, ptal jsem se na velikost, ne jestli to je či není ok...
Agent Ne 11.březen 2007 23:18
kapacita je 3000
Anonymous Čt 29.březen 2007 19:46
doufame ze ta kapacita neni hlava na hlave a ze tam bude i pres plnou kapacitu dost misteska
Anonymous Čt 29.březen 2007 19:47
to vime
techboy Po 12.březen 2007 08:05
...po Boby nejlepší místo na párty!!!!!!
Mishka:-) So 10.březen 2007 00:03
ja tam nebyla, ale slysela jsem, ze tak 3tis lidi:)) urcite vetsi nez Roxy:) jaaj.. jinak uz se taky moc tesim:) opet nezustanem pri zdi a rozjedem to tam!!!!
dreamliner So 10.březen 2007 13:16
No to si piš, broučku, co bych taky prodlévali při zdi, když můžeme frčet pěkně prostředkem...;))
Mishka:-) So 10.březen 2007 16:57
heh:))) presne tak...
dreamliner Pá 9.březen 2007 22:53
No, už se začínám těšit...;)
Schranznerka St 28.únor 2007 20:45
Tak co lidi už se těšíte jako já??? To bude zase pořádná pařba!!! Pet duo...mazec nejvíc!!!
BrusTech St 28.únor 2007 20:48
Jasně živelko, nejvíc zapaříme:))Těšim se jak sviň:)
Schranznerka St 28.únor 2007 20:51
Tak o tom vůbec nepochybuj. Propaříme se do rána. Pet duo!!! Peklo největší!!!! Rush!!!! To samý!!!!! Mazec!!!!
BrusTech St 28.únor 2007 20:54
Doufám že si to budu tentokrát pro změnu pamatovat:) no každopádně prošlapu botky:)
Nyx Po 5.březen 2007 17:02
No myslim že je prošlapem všichni:)
techboy Pá 16.únor 2007 17:37
to Plüschen: tak už se těšímee.. :)
Nyx Út 30.leden 2007 13:01
Myslim že už se jdu chystat, moooc se těšim:) I když je Benešov trošku z ruky...:)
Onas Po 22.leden 2007 21:40
Hnedka objednávám lístky a jede se :) Moc exkluzivní nabídka
Klena B Po 22.leden 2007 14:52
Tak jedeeeeem do Beneshova no....
Madnessa Čt 18.leden 2007 10:08
UAAAAAAA.. Ani jsem tomu nejdřív nechtěla uvěřit, ale je to pravda! V Benešově jsem byla naposled na Xmas in white, nebo jak se to jmenovalo a od tý doby tam snad nic moc nebylo.. hmm.. to by mohlo být hrubýýýý :)))
technokocour St 17.leden 2007 08:42
Bude paradni akce, cece, ale Marko Nastic nehraje zrovna schranz se mi tak zda, to je ale dobre, alespon bude z ceho vybirat. Ale Rush ooooo, to bude zase jizda. Ja si du radsi koupit listek uz dnes, pac si myslim ze o ne bude docela mazec
basemann St 17.leden 2007 04:52
co na to riict?...:)))... bude zase peknej shrumecek... pet duo rush a nastic:)))) hahaaa bude paraadne schranzovne
technek Út 16.leden 2007 23:03
no to bych řek, že se schranz přesouvá z moravy do čech..už tu nemáme nic :(
M.A.s.a.k.R.A St 17.leden 2007 16:06
No, já myslím, že tu máme pořád to samé, co tu bylo před tím. Na Áčku máš Kanzlera s O.B.I.m a na Antistaticu Amoka...
Clubber Út 16.leden 2007 20:56
Mno tak teeeeda.........asi mi ta cesta za to stat bude!!!Už jen kvuly Rushovi:)Už začnu šetřit:-D
techboy Út 16.leden 2007 09:01
už se těšííím :)
Lancra Po 15.leden 2007 21:48
ty vogo v Bene jsem byla naposled na white xmas..asi pred dvouma rokama..tak snad se tam okazu taky ;)
CZScream Po 15.leden 2007 18:29
hej no to bude libustka. si myslim že účast povinná
kachna Po 15.leden 2007 18:28
haaa!!!huuu!!a Rushe sem vlastne taky nejak nestihla jeste!tak to je neco teda!
MIKI Po 15.leden 2007 14:21
STAREJ KC KARLOV SE PROBUDIL. NO HURÁÁÁÁ. A ŽE ZROVNA PÁTEK 13? TO ZROVNA NENI VESELÉ DATUM, ALE JAK ČTU AGENT+RUSH+PET DUO NA JEHO NAROZENINÁCH, TAK TO BUDE TAKOVEJ MAZEC, ŽE STRAŠIDLA ZAPOMENOU ZASTAŠIT, NEBO JE NIKDO NEUSLYŠÍ :-)) DOUFEJME, ŽE TAM NEBUDE ZASE TAKOVÉ VEDRO JAKO V MINULOSTI A AGENT TAM NACPE POŘÁDNÉ VĚTRÁKY PRO PAŘIČE....
kachna Po 15.leden 2007 16:20
jujk!!! teeda! aja vostuda se tam za me tolikalete techno ery jeste nepodivala! takze je to jasny....!!to jsem zvedava!!a pet duo the first time live for meeee!!!saaakra.mnam
Pluschen Po 15.leden 2007 13:33
ja jsem si rikal ze je ten prostor uz nejakou dobu poradne nevyuzitej :)) skoda ze nas predbehli ;)
Golpe Po 15.leden 2007 14:01
jsem si to taky rikal:) skoda
hardtecher Po 15.leden 2007 12:42
no tak na tuto ja taky'' :-)
Golpe Po 15.leden 2007 12:14
tak na to se tesim uplne nejvic!!!
KenthanMontarghe Po 15.leden 2007 12:14
jedééééém