Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Hymnu k Hardshock Festival 2014

Související

Your Destination Underground složil mistr Promo!

Hymnu k Hardshock Festival 2014: Your Destination Underground složil mistr Promo!

Už jenom necelých sedm týdnů zbývá do třetího ročníku hardcore festivalu Hardshock. Ten je určen těm, kteří si necvrnkají do kalhot z Angerfista a Korsakoff, ale mají raději pořádně tvrdý a netradiční line-up. Čekání na jednu z nejzajímavějších akcí roku zkrátí hymna od samotného Proma.

Promo je DJ, kterého mnozí označují za divného. A i autor článku s tím musí souhlasit. Promo je sice DJ, který hraje pravidelně i na mainstagích, ale jeho styl má daleko k mainstream hardcoru.

Jeho osobité pojetí hardcoru, typické kopáky, depresivní vokály a originální melodie dávají vždy ve výsledku zajímavý track. A Eternally Dark, hymna k letošnímu Hardshocku není výjimkou.

Již úvodní beaty a build-up doprovází vokály, které Promo umně vysamploval z alba Changing Places od skladatelky a básnířky Anne Clark. Text přeházel tak, aby výsledek zněl co nejtemněji a nejdrsněji.

Kopáky jsou úderné, vokály vymazlené, ale tím nejvýjimečnějším z celého tracku je jeho naléhavá synťáková melodie, která podtrhuje dospělost a propracovanost celé hymny. Z toho naskakuje husí kůže.

Hodnocení: 85 %

P.S. Remix už kutí polský crossbreedový matador I:Gor!

Hymna:

.

Trailer:

.

Oficiální web: http://www.hardshockfestival.com/

Report z loňska: http://www.schranz.cz/…lu-2013.html

Autor: Hardcore Hooligan

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře